Relacja z Dni SGGW 2024
W dniach 17 i 18 maja br. odbyła się XXII edycja Dni Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, na terenie...
14 stycznia 2025 odbyły się warsztaty w Warszawie w Budynku Wydziału Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt SGGW, ul. Ciszewskiego 8.
Program spotkania:
Dr hab. Martyna Batorska specjalizuje się w chowie i hodowli trzody chlewnej. Jest współautorką licznych publikacji naukowych z tego zakresu i nauczycielem akademickim z wieloletnim stażem w Instytucie Nauk o Zwierzętach SGGW w Warszawie. Jest omnitarianką, która uważa, że żywność pochodzenia zwierzęcego, w tym mięso i jego przetwory, są ważne w diecie każdego Polaka, niezależnie od jego wieku. W ramach projektu poprowadzi warsztaty z jakości mięsa.
Z prelekcji uczestnicy dowiedzieli się:
Warsztaty zrealizowane zostały w ramach projektu “Co kupować, aby chronić bioróżnorodność – wsparcie edukacji w kierunku proekologicznych postaw konsumenckich” przy dofinansowaniu Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej.
W dniach 17 i 18 maja br. odbyła się XXII edycja Dni Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, na terenie...
6 grudnia 2024 odbyły się warsztaty w Krakowie w hotelu Apis. Program spotkania: Dostosowanie zajęć edukacyjnych dla osób ze szczególnymi...
9 stycznia 2025 odbyły się warsztaty w Gdańsku w hotelu Focus Premium. Program spotkania: Dostosowanie zajęć edukacyjnych dla osób ze...