Warsztaty w Kielcach – relacja
5 grudnia 2024 odbyły się warsztaty w Kielcach w hotelu Echo. Program spotkania: Dostosowanie zajęć edukacyjnych dla osób ze szczególnymi...
27 listopada 2024 odbyły się warsztaty w Poznaniu w hotelu Korel.
Program spotkania:
Z prelekcji prof. Kuczyńskiej uczestnicy dowiedzieli się, co powinniśmy wiedzieć o mleku, jego przetwórstwie i produktach mlecznych jako świadomi konsumenci, czyli:
Zapraszamy do obejrzenia galerii.
Warsztaty zrealizowane zostały w ramach projektu “Co kupować, aby chronić bioróżnorodność – wsparcie edukacji w kierunku proekologicznych postaw konsumenckich” przy dofinansowaniu Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej.
5 grudnia 2024 odbyły się warsztaty w Kielcach w hotelu Echo. Program spotkania: Dostosowanie zajęć edukacyjnych dla osób ze szczególnymi...
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi materiałami przygotowanymi w celu wsparcia świadomych wyborów podstawowych i codziennych produktów. Jako konsumenci, poprzez...
W dniu 10 sierpnia odbyła się XV edycja Dni Żubra w Lutowiskach. Impreza ma charakter edukacyjno – kulturalny, a jej...